Arie Keijzer Piano’s – Vleugels

Arie Keijzer piano's en vleugels oud-beijerlandArie Keijzer Piano’s – Vleugels

Sinds 1982 als onderhouds- en reparatiebedrijf gestart kreeg het bedrijf direct al vraag naar piano’s.Arie Keijzer is inmiddels uitgegroeid tot een totaalbedrijf op het gebied

van piano’s en vleugels. Sinds 1983 is het bedrijf gevestigd op het industrieterrein
“de Bosschen” te Oud-Beijerland. Hier staan in de showroom alle instrumenten overzichtelijk opgesteld en wordt u in een rustige sfeer deskundig geadviseerd.

 

 

 


Reparatie

In eigen werkplaats worden volledige revisies uitgevoerd. Maar ook voor een stembeurt, reparaties, verhuizing, of overspuiten van uw instrument kunt u bij Keijzer terecht. Verder zijn er inbouw mogelijkheden van silentpianos en klimaatbeheersing systemen voor piano en vleugel.


Bijzondere gebeurtenissen

Het bedrijf heeft een goede naam op het gebied van verhuur van piano’s en vleugels voor het opluisteren van bijzondere gebeurtenissen zoals bedrijfspresentaties, bruiloften en partijen en concerten en CD opnames, en dat alles voor een concurrerende prijs want Keijzer doet alles in eigen beheer. In de winkel kunt u terecht voor de aanschaf van nieuwe en occasions piano’s en vleugels. Er zijn mogelijkheden voor het huren met recht van koop om de aanschafdrempel te verlagen.

Kirnberger International b.v.

Sinds 1989 is er, door het verkrijgen van een importeurschap, een groothandel bijgekomen die eerst als Accent Benelux en tegenwoordig als Kirnberger International b.v. met name bekend is bij de vakhandel in binnen en buitenland.
Keijzer levert zodoende piano’s in een heel Europa en dat alles onder het motto “showroom klaar” .
ieder instrument wordt voor aflevering geheel nagereguleerd en gestemd.
Arie Keijzer piano’s en vleugels is het adres voor de verzorging of aanschaf van uw instrumen

Arie Keijzer piano's en vleugelsArie Keijzer piano's en vleugels reparatie

 

Arie Keijzer piano